Expositie

De expositie van 2011 was georganiseerd op dinsdag 19 april. Op deze site vindt u nog de informatie over de opstellingen en media zoals foto’s van de expositie.

Hartelijk dank voor uw komst en interesse!

De expositie is op dinsdag 19 april 2011 met een vrije in- en uitloop tussen 17 en 19 uur en zal gehouden worden voor en in zaal 80 van Nijenborgh 4 (volg de borden met “Gebouw X” op het Zernike-terrein). De expositie is simpel te vinden als u één van de twee ingangen (noord- of zuidzijde) van het gebouw binnen gaat.

Hoewel de expositie open en kostenloos is voor iedereen, zouden we graag een inschatting maken van het aantal bezoekers. Zou u zo vriendelijk willen zijn het onderstaande formulier in te vullen? Bedankt!

Routekaart weergeven of hier een overzicht van het Zernikecomplex van de Rijksuniversiteit Groningen (gebouw natuur- en scheikunde).

Expositie 2011 toevoegen aan de agenda van Google of Outlook:

De laatste met de rechtermuisknop aanklikken en kiezen voor ‘Doel/Link opslaan als…’

2 Reacties op “Expositie”
 1. martin goedhart schreef:

  hallo,

  ik kan het formuleir niet verzenden, wlek woord ik ook in het veld ‘wetenschap in …’ invul.

  groet,

  martin

  • Robert schreef:

   Als het goed is moet het woord ‘beeld’ werken, waarbij het niet uitmaakt of het met hoofdletters of kleine letters wordt geschreven. Ik heb op deze manier al twee aanmeldingen gehad. Ik zal u in ieder geval voor 1 persoon (?) aanmelden. Bedankt voor het melden! Als er meer mensen zijn waarbij dit probleem optreedt, hoor ik het graag.

Laat een reactie of vraag achter

(vereist)

(vereist)